Αρχική Σελίδα

Shandong Yihua Pharma Pack Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. πακέτων Yihua Pharma Shandong, ΕΠΕ από την επαρχία Shandong, Κίνα, που αφιερώνει τα ασφαλή και αξιόπιστα προϊόντα φαρμακευτικής συσκευασίας και έχει περισσότερο από 18 έτη εμπειρίας εξαγωγής.

Το πακέτο Pharma Yihua ειδικεύεται στην έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή των φαρμακευτικών προϊόντων. Τα κύρια προϊόντα έχουν τα φιαλίδια γυαλιού pharma, φιαλλίδια γυαλιού, σωλήνες δοκιμής γυαλιού, borosilicate σωλήνωση γυαλιού, γεμισμένες εκ των προτέρων γυαλί σύριγγες, κτύπημα από τα καλύμματα, σφραγίδες αργιλίου, λαστιχένια πώματα pharma.

   

Στην ομάδα επιχείρησης πακέτων Yihua Pharma, ξοδεψαμε την πλειοψηφία της σταδιοδρομίας μας στις φαρμακευτικές συσκευασίες όπου αναπτύξαμε μια βαθιά κατανόηση των απαιτήσεων απαραίτητων στο παραγωγικό σύστημα ελέγχου διαδικασίας και ποιότητας από τα πρότυπα της κκπ. Το Yihua έχει GMP/ISO15378, CE, SFDA, ISO9001, ISO14001, RoHS, εγγραφή FDA (DMF 034963).

  

Το Yihua παρέχει πάντα στους πελάτες την υψηλής ποιότητας υπηρεσία, επαγγελματική, υψηλή αποδοτικότητα, αρμόδιος είναι ο πυρήνας υπηρεσιών μας.

   

Αξιόπιστα προϊόντα εγγύησης πακέτων Pharma Yihua, ανταγωνιστικές τιμές και περιεκτική υπηρεσία. Τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί σε πολλές χώρες, όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Αγγλία, η Ελλάδα, η Πολωνία, η Ρωσία, η Ουκρανία, η Τουρκία, η Ρουμανία, η Μολδαβία, η Αίγυπτος, η Νότια Αφρική, η Νιγηρία, το Ισραήλ, το Ιράν, η Σαουδική Αραβία, το Πακιστάν, η Ινδία, το Μπανγκλαντές, η Ταϊλάνδη, η Ινδονησία, το Βιετνάμ, η Σιγκαπούρη, η Μαλαισία, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Κορέα, η Αμερική, ο Καναδάς, το Μεξικό, η Κούβα, η Χιλή, η Βραζιλία, και η Αργεντινή, κερδίζοντας τη μεγάλη δημοτικότητα και έχοντας μια καλή φήμη από τους πελάτες μας.

Καλωσορίζουμε τους πελάτες από σε όλο τον κόσμο για να επισκεφτούμε και να ελέγξουμε το εργοστάσιό μας, ανυπομονώντας να συνεργαστούμε με σας.

 

 

Κίνα Shandong Yihua Pharma Pack Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Εργαστήριο φιαλιδίων γυαλιού

Κίνα Shandong Yihua Pharma Pack Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Shandong Yihua Pharma Pack Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Εργαστήριο φιαλιδίων ΚΑΠ

Κίνα Shandong Yihua Pharma Pack Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα Shandong Yihua Pharma Pack Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

 

Η ομάδα μας

Κίνα Shandong Yihua Pharma Pack Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το Yihua είναι επαγγελματικός κινεζικός κατασκευαστής των προϊόντων φαρμακευτικής συσκευασίας.

Τα κύρια προϊόντα είναι σωληνοειδή φιαλίδια γυαλιού, κασέτες γυαλιού, σωλήνες δοκιμής γυαλιού, φιαλλίδια γυαλιού, φορμαρισμένα μπουκάλια γυαλιού, γεμισμένες εκ των προτέρων σύριγγες, ουδέτεροι σωλήνες γυαλιού borosilicate, υψηλοί σωλήνες γυαλιού borosilicate, σωλήνες soda-lime γυαλιού, σφραγίδες αργιλίου, αργίλιο-πλαστικές σφραγίδες, πλαστικά καλύμματα, πώματα βουτυλικού λάστιχου. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στην ιατρική, τα προϊόντα υγείας, τα καλλυντικά, τις καθημερινές ανάγκες και άλλους τομείς.

Έχουμε περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας παραγωγής και περισσότερο από 18 έτη εμπειρίας εξαγωγής.

Έχουμε εξαγάγει τα προϊόντα μας στη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ολλανδία, την Πολωνία, τη Ρωσία, την Ουκρανία, την Αμερική, τον Καναδά, το Μεξικό, τη Βραζιλία, τη Χιλή, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τον Καναδά, το Μεξικό, τη Βραζιλία, τη Χιλή, την Αργεντινή, την Τουρκία, τη Σαουδική Αραβία, το Ισραήλ, το Καζακστάν, την Ινδία, το Πακιστάν, το Μπανγκλαντές, την Αίγυπτο, τη Νιγηρία, τη Νότια Αφρική, τη Νότια Κορέα, την Ταϊλάνδη, την Ινδονησία, Μαλαισία και περισσότερες από 70 χώρες και περιοχές, και λαμβάνουμε το συνεπή υψηλό έπαινο του στην εγχώρια αγορά και διεθνούς πελάτη.

 

Κίνα Shandong Yihua Pharma Pack Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Youlyy

Αριθμός Υπαλλήλων : 150~160

Ετήσιες πωλήσεις : 15000000-20000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shandong Yihua Pharma Pack Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shandong Yihua Pharma Pack Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shandong Yihua Pharma Pack Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shandong Yihua Pharma Pack Co., Ltd. Πιστοποιήσεις